Met de selfiezuil trekt u gegarandeerd de aandacht

Of u de selfiezuil (ook wel bekend als Photobooth) inzet tijdens een productlancering, klantenevenement, bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag, beursstand of in een winkelcentrum, u trekt er altijd de aandacht mee. En omdat u een foto meegeeft aan uw gasten is de kans groot dat potentiële klanten u niet vergeten.

De selfiezuil zorgt voor vermaak

Met de selfiezuil zullen uw gasten zich gegarandeerd enorm amuseren. Het enige nadeel? Ze hebben de kans dat ze in een wachtrij terecht komen. Maar als ze eenmaal ervaren hoe hun geduld beloond wordt, verschijnt er steevast een glimlach op elk gezicht. Het is zelfs zo leuk, dat ze steeds weer opnieuw terugkomen voor nog een fotoshoot. Ik hoor het regelmatig: “De selfiezuil was het hoogtepunt van de avond en iedereen was erg blij met de foto's. Bedankt voor je hulp om onze avond tot een onvergetelijke avond te maken”.

De selfiezuil is geschikt voor alle leeftijden

"Ik moet zeggen dat ik de selfiezuil geweldig vond, net als mijn kinderen en kleinkinderen.” Het is bijzonder om een activiteit te hebben voor het hele gezin, of zelfs een familie met vele generaties. Het zorgt ervoor dat je weer giechelt als een tiener en lol hebt voor tien. Daarnaast is het leuk om een aandenken te hebben aan een onvergetelijk moment. Zowel voor de grootouders als hun kinderen en kleinkinderen. De foto’s hebben een handzaam formaat, waardoor je ze gemakkelijk in je portemonnee stopt om aan iedereen te laten zien.

Nostalgie

Iedereen kent het fotohokje van vroeger nog wel. Er waren toen nog geen camera’s die je zomaar elke dag op zak had. Om direct een foto van jou met je beste vriend(inn)en te hebben, moest je de stad inlopen en in een fotohokje met gordijn gaan zitten. De selfiezuil is zeker stijlvoller maar het concept is hetzelfde. Met de leuke rekwisieten wordt het moment nog memorabeler.

Marketing

De selfiezuil levert de hoogste kwaliteit foto’s en is voorzien van de nieuwste professionele apparatuur. Ook heeft u de mogelijkheid om de fotoprints als marketingdoeleind in te zetten. Volledig naar eigen wens. Stelt u zich eens voor dat elke afdruk die de selfiezuil maakt, uw logo, bedrijfsnaam of tekst te lezen is. Op deze manier is de selfiezuil ook nog eens een krachtig marketing instrument. Maak uw merk sterker met behulp van de selfiezuil.

Thema

Heeft u een thema op uw grote dag, feest of evenement? Of u nu een winterwonderland, een dagje strand of gewoon een kleur wilt hebben, rekwisieten die bij uw thema passen worden uiteraard meegeleverd.

Liefdevolle geste voor uw gasten

Niet alleen krijgen uw gasten een kopie van de leuke foto's op de avond, u krijgt een link met toegang tot alle gemaakte foto’s tijdens uw feest of evenement! Dit zorgt ervoor dat zelfs weken na de grote dag of evenement de pret weer voelbaar is wanneer vrienden, familie, collega’s hun foto’s met elkaar kunnen delen en voorzien van commentaar.

 

Selfiezuil boeken?